.sub-menu { display: inline-block; text-align: right; position: relative; }

Servering

solbord

I forbindelse med omvisning eller møter serverer vi lunsj, middag eller kveldsmat. Kaffe med gårdens hjemmebakst eller en Napoleonskake passer også bra i disse omgivelsene.

På menyen er retter med ingredienser hovedsakelig fra Stange, ett av Norges aller beste jordbruksområder. Vi er stolte av å kunne bruke lokale råvarer fra vårt nærområde og fra våre samarbeidspartnere i Stange Vestbygd.

Kylling Marego er vår spesialitet. I henhold til tradisjonen oppsto retten da Napoleons kokk Dunand skulle lage et måltid til sin sjef kvelden etter slaget ved Marengo i Italia 14. juni 1800. Kokken skal ikke ha hatt andre ingredienser til rådighet enn en kylling, noen egg, tomater, kreps og olivenolje. Med tiden har retten utviklet seg og vi serverer kyllinggryten med kreps, sjampinjonger og persille fra hagen.

Røhne Nedre
Karoline Finstad Vold og Erling Vold, Jernbanegt 287, 2335 Stange, Mob: +47 96 22 72 15, E-post: karoline@rohnenedre.no

1447274154_mail_blue     location_map_pin_light_blue5      1447273719_youtube_social_media_online     1447273776_facebook_social_media_online     1447274633_Flag_of_United_Kingdom

p { font-family: calibri; }